Lyden av Musikkfest

Energisk, svett og magisk. De musikalske høydepunktene stod på rekke og rad da Radio Nova bød på hele 24 timer med festivalradio fra hovedstaden.

Med varmegrader som flørtet med 30-tallet, over 500 artister rundt om i Oslos gater, og et publikum gira på dans og moro, lå alt til rette for en storartet feiring idet årets Musikkfest gikk av stabelen – for 27. år på rad.

En dag med frivillighet og musikkglede i fokus, en perfekt kombo også på radiobølgene!

I samarbeid med Musikkfest Oslo tok Radio Nova og Nova Nedstrippa og huket tak i så mange musikalske hoder som mulig, med livemusikk i studio spredd ut over hele 24 timer – fra lørdag morgen til søndag morgen.


I tillegg til nok livemusikk å holde deg gående ut over i de sene nattetimer, var flere av Novas reportere ute i Oslos gater og bød på stadige stemningsrapporter fra de ulike musikkscenene (Foto: Flunk, Marius Stenberg).

Gjennom de 24 timene fikk man også ganske stor sjangerbredde, alt fra visesang, bluegrass, rap, elektronika, en god dose pønk og rock, og til og med litt reggae da sola begynte å skimte med sitt nærvær søndag morgen.

Klikk HER for å sjekke ut høydepunkter fra Radio Novas 24 timer lange musikkfestradio

(Toppfoto: Teddy and The Love Gang // Flunk)