A-LISTA - UKE 41-42

Den beste og mest funky musikken i uke 41&42. Vi gir deg favorittmusikken din, før du visste at du likte den.


 • Soft Ride – Wasteful Nights Entrer du oktober med sommerfugler i magen og softis på vei ned? Da er «Soft Ride» sin nye låt noe for deg. Her ligger Norges nye nasjonalrett, gryteretten Osloindie, klar på middagsbordet når du kommer hjem. Nyt denne sammen med de få solskinnsdagene som er igjen av 2019.
 • GOLDSPACE – Think Twice Duoen fra Los Angels har det siste året pumpet ut låter som fenger langt ned i ankelen. Deres siste låt «Think Twice» er intet unntak fra denne statistikken. Blenden av R&B og HipHop munner ut i en frisk bris, som er ekstremt digg. Følg med videre.
 • Anna Soleil – Breathe Anna Solnørdal, damen bak pseudonymet Anna Soleil, slapp i slutten av september debutsingelen «Breathe». Hun presenterer oss et surrealistisk, elektronisk lydbilde som har få grep i virkeligheten. Dette lover bra til hennes debut-EP i slutten av oktober.
 • Center Of The Universe – Playback Elektronika-produsenten «Dj Sissyfus» mekker det han kaller selv for «Ethnisk disko & varm synthpop». Dette er syre, blandet med et hint av sannhet. Digger det.
 • REI AMI – SNOWCONE Stille før stormen? Dette her er akkurat hva du venter på. Rei Ami er skjør, samtidig som hun sier akkurat hva hun mener.
 • Joggebukse – Your Love Dette er min nye kjærlighet, og muligens din også. Disco, spacefunk og elektronisk musikk. Kan du ønske noe mer? Send link til neste konsert.
 • Goldband – Mijn Stad Ikke la barna dine sykle uten hjelm. Da kan de ende opp med å lage slik musikk som det her, etter kræsjet. Eller vent, la barna dine kjøre sykkel uten hjelm. Eventuelt elsparkesykkel.
 • Salufmán – Blanco Spanjolen Sandra Rapulp er damen bak «Salufmán». Med inspirasjoner åttitallet, blandet med elektronisk disco og R&B skaper dette en meget god kombinasjon. Jeg tipper sommeren varer lenger i Spania, for dette er låt for late dager under solen.
 • Divest – Passing Through Siden slippet av albumet «No Hits Only Hats» fra 2019 har det vært stille fra Divest. Men stillheten har nå blitt brutt. Deres siste singel «Passing Through» er en fantastisk oppfølger fra debutalbumet. Garage-bandet fra Rygge har nå fått et noe mere polert lydbilde, men holder fortsatt god bakkekontakt.
 • MARBLES – I’m Not Ready Drømmende pop fra oslogryta. Dette er noe for den mest kresne, samtidig som du kan danse natten lang til musikken. Etter deres første singel «European Dream» fra april har hjulene rullet raskt. Deres siste singel «I’m Not Ready» tar deg til et landskap langt utenfor det ordinære.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify