Foto: Tayrell

Foto: Tayrell

A-lista uke 45&46

Trenger du påfyll av din favorittmusikk? Fortvil ikke, fordi vi er her for deg! Nyt den ferske musikken som skal roteres de neste ukene.


 • Tayrell – Paycheck Brødrene Miguel og Hugo Galicia fra Mexico City mekker funky beats som leverer. De blander R&B, soul og french house. Dette er absolutt noe jeg vil ha mer av.
 • Otha – Tired and Sick I den siste bølgen av elektronisk musikk fra Norge finner vi Othilie Husøys alter-ego Otha og låten hennes «Tierd and Sick». Dette er klubbmusikk for den kresne, samtidig som hun har et folkelig pop-preg over seg. Hun beveger seg i samme gate som Sassy 009 og Grace Ives, samtidig som hun skaper noe unikt og digg.
 • Burgerbois – Traveler Gutta bak «Burgerbois» har satt sammen noe bra med debutsingelen «Traveler». De tar deg vekk til deres lille verden en eller annen plass, hvor de gir deg det merkeligste du har spist. Hva har dere på den burgeren? Er det sylteagurk? Fordi sylteagurk er digg.
 • The Holy Mountain – Tokyo 1994 Den progressive duoen «The Holy Mountain» har sluppet mye interresant. Fra 2018-platen «Toad of Light»; et album som blander elektronisk musikk, jazz, trekkspill og orgel, til deres siste låt «Tokyo 1994». Sistnevnte drar deg til akkurat 90-tallet, og en verden dagens barn ikke kjenner igjen (heller ikke jeg). Men det er akkurat dette vi trenger, en liten 90-talls renessanse.
 • Resa – Borrowed Time Theresa Frostad Eggesbø har vært med i Skam (skal ikke si mer om dette), men lager også musikk! Hun sier selv at musikken alltid har vært hovedfokuset, noe som gjenspeiles i hennes siste singel. «Borrowed Time» glitrer med funky disco og jazz, som pakkes inn i et pop-teppe. Digger det.
 • Ka2 – får du meg ned DJ’n «Ka2» sier selv han er «En kunstnersjel med stor hjerte for venner, damer, natur og livets frukter. En venn, en elsker og en notorisk treklemmer». Musikken er nok inspirert av naturens hardere frukter, men det funker.
 • MayRahKee – Yka Atter en gang leverer Vilde Skjerdal nydelig musikk under artistnavnet MayRahKee. Av en eller annen grunn så skriver hun et tempo på alt hun poster på sosiale medier. Hvorfor vet vi ikke, men antar at hun liker tempo. Hennes forrige låt «Contradictions» ble en liten favoritt for musikkredaksjonen, og den nyeste låten «Yka» leverer like god kvalitet (om ikke i et litt lavere tempo).
 • Mood Talk – Intimacy Funky beats fra «Mood Talk». Prøv å google deg frem til denne låten med søkeordet «Mood talk - Intimacy», og kos deg. Kanskje du får litt inspirasjon?
 • Da Chick – watch me go Da Chick fra Lisboa er påfyllet du trenger. Hun serverer deg en sorbet som smaker så utrolig mye, og kjøler deg ned på stressende dager.
 • Nick Dorian – Kumbaya Deilig funky jazz fra en musikkredaksjonsfavoritt, Nick Dorian. Kumbaya My Lord, Kumbaya.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify