Foto: Greatfruit

Foto: Greatfruit

A-LISTA - UKE 49-50

Har du hørt det nye prosjektet til BOKA? Eller har du ikke plukket opp SASSY 009 enda? Kanskje du synest musikknorge er Lekende Lett? Trenger du sårt et påfyll av ny favorittmusikk? Vi er heldigvis her for deg.


 • Yehan Jehan – Don’t Forget About Me Helt siden EP’en «Expansions» fra 2017 har det vært stille fra briten Yehan Jehan. Endelig er han tilbake med ny digg musikk. Dette er musikk som bringer endorfiner frem i kroppen.
 • Greatfruit – Arcade Love Gruppen som tidligere er kjent som «2nd Class People» er tilbake. De har kledd seg i en ny drakt, som kanskje er enda stiligere. «Arcade Love» er en klassisk rockelåt som virkelig brer seg i ørekanalene. Dette er musikk som fenger både i kropp og sjel.
 • Daughters of Reykjavik – Sweets Digg musikk fra rap-kollektivet i Reykjavik. Gruppen som består av lyteknikere, sex-terapauter, isbre-guider, skuespillere og mer har holdt på siden 2013, men holder det fortsatt sterkt. Låten «Sweets» viser virkelig hva gruppen fikser.
 • Lakeshouse – Folkemusikk «Lakeshouse» er det nye prosjektet til de som står bak BOKA. Med denne rare, men appellerende låten «Folkemusikk» fra skiva med samme navn, blir vi servert noe som man ikke alltid hører. Men en ting er sikkert, og det er at det låter fett. Gleder meg til neste konsert.
 • SASSY 009 – Okay Sunniva Lindgaards alterego «Sassy 009» er tilbake i en fetere form en før. 22 november slapp produsenten albumet «KILL SASSY 009», et album hun har fristet oss med i høst. Albumet er slettes ikke noe skuffelse, samtidig som hun fører videre det elektroniske teppet hun pakker oss inn i. Låten «Okay» er en svært tung låt, og den drar deg inn i SASSY 009s lille univers.
 • Ramleh – It’s Never Alright Det britiske grundgebandet Ramleh er slettes ikke et nytt band, da de har holdt på like lenge som Radio Nova har eksistert (1982). Dog. så har de hatt noen pauser. «It’s Never Alright» er en ekte garagelåt med hylende gitarer og simple trommer. Dette kan jeg like.
 • Obongjayar – Still Sun Obongjayar (uttales ore-bong-jay-are ifølge internett) er en rapper oppvokst i Nigeria, men bosatt i London. Som rappere flest startet han på soundcloud, men skapte raskt en egen sound. En slags R&B-rap. Dette er deilig musikk som raskt kan likes. Kanskje den nye favorittmusikken din?
 • Lekende Lett – Masser meg Duoen er et lite friskt pust i den ellers småekle bergensrappen. «Lekende lett» er det usminkede altereregoet til Kristian Stockhaus (ja han) og Synne Bønes (ruller rundt sammen med Hester V75). Med de to bak spakene så er dette noe jeg virkelig kan like.
 • Gub – Say Something Deilig musikk før høstdager levert av australieren Gub. En låt som man virkelig kan slenge bena på bordet til, og lukke øynene.
 • Jaakko Eino Kalevi – I Am Looking Forward I psycho-rock-verdenen finner vi finnen (hehe) Jaakko Eino Kalevi. Et multitalent av en musiker, som har de mest utenkelige låtene. Dette er noe funky greier jeg gjerne kunne plukket opp på en gammel plate. Si ifra om du ser finnen i Oslo.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify