Foto: Edda Eline

Hvor i Oslo er det best å gråte?

Hjertet mitt har blitt knust og jeg griner masse. Her er erfaringer jeg har gjort meg etter å ha grått meg gjennom noen av Oslos mest kjente severdigheter.

Alle plassene vil få en poengsum basert på tre kriterier:

  • Mulighet til å sitte: for folk som griner stående er psykopater.
  • Folksomhet: vil ha folk i nærheten som skal tenker "stakkars hun er trist", men vil ikke(!) ha noe form for verbal kontakt med fremmede.
  • Generell vibe: hvilke tanker som oppstår på stedet.

Youngstorget


Foto: Edda Eline

Her er det bra med sitteplasser, det finnes flere benker og det er mulighet til å sitte på fontenen. Det er et minus med folk som kommer litt for tett på. For mange barnefamilier og et kameracrew ødelegger noe av viben. Youngstorget passer perfekt til å tenke på hvor tullete det er å forelske seg i noen som går med stillongs ti av tolv måneder i året.

Poengsum: 6/10

Akershus Festning


Foto: Edda Eline

Her risikerer man å måtte sitte på et gress med masse fuglebæsj. De enste folkene i nærheten er et kjærestepar, det gjør ganske vondt. Herfra kan man se menneskene som går på nesoddbåten, og konkludere med at det sikkert er like greit at du ikke endte opp med en derfra.

Poengsum: 7/10

Vippa


Foto: Edda Eline

Nesten alt er stengt så her er det masse sitteplasser, det er til og med plass til å legge seg ned i fosterstilling. Men det blir for lite folk og for mye privatliv. Her er det fint å fantasere om hvordan livet hadde vært om man valgte å la være å sende den tinder-meldingen i begynnelsen av januar.

Poengsum: 3/10

Operaen


Foto: Edda Eline

Perfekt menge med folk! Man blir synlig på en bra måte, men ikke sånn at folk føler de må komme bort. Det finnes lite benker osv. men det funker bra å sitte på bakken. Operaen gjør at man reflekterer over at nesten samtlige av vennen dine var skeptiske til han, men du valgte å ignorere dem.

Poengsum: 9/10

Dette gjør operaen til vinneren!
Om du har fått hjerte ditt knust, lider av eksamenstress, hater korona-karantene eller av andre grunner trenger å gråte er operaen perfekt ♥

Jeg skal gråte masse framover så kom gjerne med tips om din favoritt gråtelokasjon!