Pixaby

Datingtips til Aasheim og Regjeringen

Etter braksuksessen av krisepakken for studenter i 2020 har Aasheim og Regjeringen bestemt seg for et encore i 2021.

Per Fjell 21 år er student i Oslo og er nylig blitt permitert fra jobben sin, sammen med flere andre kollegaer. De andre kollegaene er ikke studenter og får dermed masse dagpenger, DIGG! Per Fjell viser, til tross for stor misnøye et positivt perspektiv for sin situasjon.

Aasheim og resten av regjeringa vil gi meg mer lån, men de sa at det ikke var noe stress, siden dette blir lett for meg å nedbetale når jeg er ferdig å studere og får meg en ekte jobb.

Gammeldagse verdier?

I bakgrunn av den sørgelige historien til Per Fjell og andre studenter har vi i Skallebank bestemt oss for å komme med datingtips til Aasheim og resten av Regjeringen. Vi er kanskje litt gammeldagse av oss, og er ikke like promiskuøse som Per Fjell. Vi liker nemlig å bli vartet opp før vi blir tøyd, bøyd og kjørt over bakfra.

I og med at lånet vi studenter kan ta opp ekstra, er superlett å betale når vi kommer ut i virkelige jobber, skal vi selvfølgelig ikke komme med tips som overskrider 16000 kroner (beløpet etter en brøkdel av lånet blir gjort om til stipend ❤).

Skallebanks italienske aften

Vi digger italiensk mat, og syntes det kunne vært fint og blitt tatt med til en italiensk restaurant i byen. Deretter kunne vi satt oss opp på Holmenkollen med utsikt over hele byen, med et godt glass rødvin mens vi knasker i oss ost og kjeks.

Deretter kunne regjeringen forsiktig overbevist oss om å bøye oss fremover, slike at det ikke bare er den stive kulingen som pisker stjerten vår, men at de får gjort det de også. Samtidig kan de hviske i øret vårt varsomt, at den allerede negative saldoen på bankkortet vårt ikke tar skade av minus 16 tusen kroner, fordi minus minus = pluss.

Pris: denne daten kan variere i pris. Om du ikke er student og har en ordentlig jobb, ser vi ikke noe grunn til at man ikke skal bjuda på god vin og dyr restaurant, som sagt; 16000 kr er en ubetydelig sum for folk som har ekte jobber.