Tekst: Robin Frøyen / Foto: Sliteneliten band

Tekst: Robin Frøyen / Foto: Sliteneliten band

MUSICA: A-lista uke 12/13!

Radio Nova er klare med a-listemusikken for uke 12 og 13; den beste, nyeste norske musikken!!!


 • Hospital Bracelet – Sour OG RPG Hospital Bracelet er en amerikansk trio bestående av Eric Cristopher (they/them), trommis Manae Hammond (she/her) og bassist Arya Woody (he/him/they). Sammen mekker de energifylt garasjepunk av beste sort. De lager gjerne låter om avhengighet, sårbarhet og mental helse - men i denne ukas A-listelåt synger de om Dungeons and Dragons. Det er rett og slett perfekt for Radio Nova!
 • Fnonose, GOLDLY – When I Met U Sa noen lo-fi? <3 Den norske produsenten fnonose har gått sammen med Oslo-artist GOLDLY og kokt sammen denne herlige låta. When I Met U er en låt som gir oss skikkelig vårstemning!
 • Sliteneliten – Skodespelsamfunn Sliteneliten har sendt oss et politisk telegram pyntet og utsmykket i radikal norsk rock med folketoner. Dette bandet kan kunsten å ta pulsen på den politiske samtida så vel som den eksistensielle angsten i å være ung voksen. I låta ‘Skodespelsamfunn’ konfronterer de hvordan vi hele tiden skal ‘fake it ‘till we make it’ - noe vi i en studentradio kjenner oss igjen i.
 • Hausner – Som Vi Va Hausner har produsert ny singel oppe i Nord. Etter å ha brukt det siste året på å jobbe med album nr. 2 har de endelig latt oss få en smakebit. Her får vi et godt eksempel på norsk poprock med deilige gitarriff og taktfaste trommeslag, midt i blinken for Novas A-liste.
 • Kalbells – Purplepink Kalbells jobber sammen om å både lytte og være pålitelige, feirer skeivhet, og hjelper hverandre på veien til å bli sine mest autentiske selv. Resultatet er albumet Max Heart som kommer ut 26. mars. Låta Purplepink er albumets første singel og kombinerer myke vokaler med synth og bass, og gir oss en singel som definitivt er A-lista verdig.
 • Sincerly, Human – Hjem uten profitt Den norsk-albanske produsenten Sincerely, Human er ikke fremmed for å klippe inn deler av debatter og politiske innlegg i musikken sin. Denne låta, Hjem uten profitt, er et samarbeidsprosjekt med initiativet Reduser Husleia (@min_drittleilighet). Reduser Husleia var på Ekko hos NRK P2 for en stund tilbake. Sincerely, Human, bedre kjent som ikkebinære produsent og beatskaper Vjolla Emiri, bestemte seg for å sample dette til en viktig og spennende låt!
 • Isabelle Bjørnerås – JADA Trondheimsartisten Isabelle Bjørneraas er kanskje for noen kjent som deltaker på The Voice, men har nå kommet med sin første singel - og dette er en skikkelig popsensasjon! Med flott stemme og catchy tekst er det umulig å unngå å vibe til denne låta. Denne hører hjemme på vårspillelista di!
 • Ida Tolous – My Lover Ida Tolous har hatt en musikalsk reise i en klasse for seg - fra kirkesanger til vokalist i brorens progmetal-band. Hun har hentet inspirasjon fra jazz, klassisk, soul, RnB og pop, og har landet på en knallgod sound. Alt dette har altså kulminert i låta My Lover. Catchy og smooth!
 • SIGNE DØ – Frail Låta Frail ble utgitt på Tinytit Records, og den er alt annet en tiny! SIGNE DØ gir oss dyp og mørk musikk som omfavner melankoli, og serverer det i et eksperimentelt popformat. Låta Frail er forheksende og vakker, og vi er glade for å ha den på Radio Novas A-liste.
 • LAE, Julie Greve – Let Me In Oslobaserte LAE, selverklært tilhenger av synth pop og ‘all things music’, har nettopp sluppet EP’en Ultra Violet. Julie Greve bidrar med vokal på låta Let Me In, hvor elektropop bader i bass og synth. LAE gir oss en låt som får oss til å savne utelivet sårt!


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify