foto: SANDSLOTT

foto: SANDSLOTT

Norsk på norsk på norsk: A-lista uke 39/40

Høsten banker på, landet åpner og Abid Raja danser på bordene. Radio Nova gir deg i den forbindelse den nyeste a-lista som er perfekt for både en kakaokopp på sengen og dansing med Abid.


 • SANDSLOTT – Kloppen Det unge rockebandet fra Jessheim (men er de egentlig fra Jessheim?) oser av god stemning og energi. Kvintettens hyllest til Solveig Kloppen er en varm og god låt som får deg til å trekke på smilebåndet og vrikke på skuldrene i fin harmoni.
 • Marianne Engebretsen – Light as the Moon Etter The Voice deltakelsen sin, har Marianne Engebretsen sluppet en rekke låter. Light as the Moon er en låt som treffer rett i hjertet med sitt fantastiske lydbilde og vokal. Spill låta på en regntung dag eller på vei til lesesalen.
 • August Kann – Pitbull 2 August Kann er en gammel kjenning av Radio Nova og har nok en gang sluppet en helt nydelig låt. Pitbull 2 er en låt som får deg i god stemning samtidig og får deg til å mimre tilbake til den deilige sommeren som nå står på hell.
 • Polardegos, Hælgar (Anti Social Rejects) – Helt Nazi Helt Nazi er en fantastisk punklåt som man kan høre på repeat. Visste du at Polardegos er et gammelt uttrykk som ble brukt om nordlendinger sørpå, i den tiden det å komme fra nord for Trondheim var like populært som det å være nazist på Blitz på 80-tallet? Hvis ikke så vet du det i hvert fall nå.
 • Linni – Bebi jeh kan vise deg Linnis solokarriere når nye høyder. Bergensrapperen er en tekstsmed uten like og det beviser har nok en gang med låta Bebi jeg kan vise deg. Har du ikke sjekket ut Linnis nye album Nightridah, anbefales det på det sterkeste!
 • Verdensrommet – Siste gang Verdensrommet har gjort det igjen. Siste gang er en fantastisk låt i klassisk Verdensrommet-stil og handler om å ta farvel, uten å nødvendigvis vite at det er siste gang man ses.
 • Hilja – Take Them Down Hilja har nettopp sluppet albumet Hvor ble regnet av? Et perfekt album til kaldere og våtere vær. Hilja gir et nikk til klimastreikerne der ute som nekter å gi opp verden selv når alt ser mørkt ut.
 • Fagernes Yacht Klubb – Gotta go back Landet er åpent og Fagernes Yacht Klubb byr på god stemning til festen. Gotta go back er en låt som unektelig skaper god stemning til alle døgnets tider og kan få et hvert menneske i godt humør. En fet og funky låt av kanskje verdens kuleste klubb(?).
 • ingo, Vibbefanger – Hengt seg opp Med bedroompop og bergensrap i fin harmoni, har ingo og Vibbefanger laget en nydelig låt. Ingo er en artist man må følge med på fremover.
 • Tarjei Nygård, Stockhaus feat. The Egyptian Lover – Drive Drive er en utrolig kul låt som ståler gode vibes. Tips: skru på låta, gå nedover gata og lat som du er med i en musikkvideo.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify