foto: Sofiloud, Gucci Caliente

foto: Sofiloud, Gucci Caliente

A-lista uke 41/42

Kulda sniker seg inn, men den nye a-lista er likevel on fire og kan varme opp enhver sjel. En liste som byr på alt fra pop til rock til rap. Lytt og nyt.


 • Sofiloud, Gucci Caliente – The Hookup Leter du etter den perfekte danselåt? Vel, The Hookup gjør at det kribler godt i dansefoten. The Hookup er rett og slett en banger. Ta låts med på fest og unngå å være selvbevisst når du griper AUX-kabelen.
 • Nothing Personal – One Second Denne låta slo umiddelbart an hos oss i Radio Nova. One Second er en helt spesiell låt ulik noe annet. Jeg gleder meg masse til å høre det neste Nothing Personal slipper.
 • GiddyGang, Vuyo – Sour GiddyGangs nye album leverer deilige høst-tunes i sitt nye album. Sour er bare én av mange låter som setter høstvibe-standarden. GiddyGang er den beste konserten jeg har vært på på lenge og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg får se dem spille igjen.
 • Emile The Duke – Mandag Fra hitten Fredag til den nye låta til Emile The Duke - Mandag. Selv om låta heter Mandag, kan den lyttes til alle dagar i veckan. Sjekk ut hele albumet der du hører på musikk.
 • Sara Fjeldvær – Ingen Like Havet Sara Fjeldværs låt Ingen Like Havet falt jeg pladask for. Den passer utrolig bra til den kalde høstkulden slår utenfor. Saras vokal er også helt rå og den får virkelig skinne i denne låta. Gitarsoloen i denne låta er også helt rå.
 • Vino, Kasha Kawasaki – Jenta der er pen Jenta der er pen har gått på repeat inne i hodet mitt de siste dagene. Denne låta er rett og slett utrolig fengene. Vino kan virkelig lage låter som man får lyst til å synge med på.
 • Finding Neo – does it even matter? Denne låta er perfekt å skru på når du våkner, skal slappe av, på bussen eller før du skal legge deg. Finding Neos drømmende lydbilde er helt unikt. Jeg anbefaler å høre den med headset eller ørepropper og nyte musikken som svever mellom ørene.
 • Jørgen Dretvik – Min kjære hæks Hva får du hvis du blander Kaizers og Plumbo? Jo - Jørgen Dretviks Min kjære hæks. Denne låta er rett og slett helt rocka.
 • Hudkreft – Pønken er død og Hudkreft drepte den Hudkreft har gjort det igjen! Hvis du ikke har hørt deg gjennom albumet Nevemagnet, anbefales det på det sterkeste. Låta fungerer bra både som treningsmusikk eller for å få stemninga i gang på fest.
 • Hôy la – Queen Queen er en helt fantastisk låt med et drømmende lydbilde. Låta snakker for seg selv. Vi hadde rett og slett ingen andre valg enn å ha den med på a-lista.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify