Ann Weberg & Isabelle Eberdean / Foto: Matilde Solsvik

Ann Weberg & Isabelle Eberdean / Foto: Matilde Solsvik

A-lista/ Uke 18-19

Vi går inn i mai måned med drømmer om sol og sommer, og dette er musikken vi samtidig har på øret. Tekst: Karl-Magnus Olsen og Veslemøy Fossdal


 • Ann Weberg, Isabelle Aberdeen – Handle It Soultung vokal møter drømmende og saktegående popmelodier i den siste låta til Ann Weberg. Det er ikke tvil om at Weberg er en stødig vokalist, og denne låta blir utvilsomt å finne på spillelistene til medlemmene i musikkredaksjonen i tiden fremover.
 • Mall Girl – Think About It Mall Girls’ nye album Superstar er en sjangereklektisk fargesprakende popeksplosjon. Til tross for at dette er gruppas første album, er det allerede tydelig at gruppa har en distinkt sound som på delikat vis leker med kontraster. Albumets niende spor, "Think About It", er blant de få sangene på albumet som har et litt roligere og mer nedpå uttrykk; men som likevel ikke viker fra deres særegne musikalske signatur.
 • Orange XL – Red Nike Cap Orange XL, tidligere kjent som Vegard & Ivar Band, er ute med sin tredje singel fra den kommende EPen. Denne gangen har de fått med seg Sofie Tollefsbøl på laget, som sammen med vokalist Christian Franzén bidrar til det som enkelt og greit kan beskrives som en lun lytteropplevelse. De beskriver selv at låta handler om å omfavne hva livet er akkurat her og nå - og med denne låta på øret er ikke det særlig vanskelig!
 • Sjao Deg Igjen – Sindre Steig Fra innerst inn i Sognefjorden har Sindre Steig komponert dansbar kjærlighetspop på dialekt. Digg!
 • Gunerius og Verdensveven – Diamanter og Dopamin Diamanter = digg å se på.
 • Klara & Jag – Naken Svenskene har en egen teft for å støpe fengende refreng, og denne låta er intet unntak.
 • Gundelach – Arms Around Me Gundelach er ute med albumet Shifter, og låta “Arms Around Me” går i likhet med resten av albumet på repeat hos oss.
 • Anna Sahara – Ingen Sånn Som Du Anna Sahara syr sammen myke popmelodier over harde trapinfluerte rytmer. Uttrykket hennes kan skape assosiasjoner til musikk av både Gabrielle og Myra, og “Ingen Sånn Som Du” er alt i alt en skjønn kjærlighetsskildring.
 • Flight Mode – Twentyfour Det Oslobaserte bandet Flight Mode er ute med ny låt som gir oss akkurat passe mengde godfølelse på en mandag.
 • Stolen Gin – Tension Release Stolen Gin byr på det som på sett og vis kunne tas for å være en live-versjon av en studioinnspilling, ettersom de gønner på med ikke én men to soloer i løpet av låta. Med et funky komp og en vokalist som gir assosiasjoner til Bruce Springsteen, er det ikke uhørt at de kaller sin egen musikk for “drunk disco”.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify