Foto: Kristin Knutsen

Skumma kulturkalender uke 3

Nytt år, ny uke og atter en ny guide til hvilke kultureventer du burde få med deg i Oslo denne uka!

AUDIOVISUELL KVELD på TREKANTEN

Du har sikkert passert det ikoniske bygget på St. Olavs plass som ser ut som en trekant bestående av kun betong. I kjelleren av bygget har de byttet ut den trasige Narvesen-kiosken med et flunkende nytt lokale som huser en bar slash restaurant. Onsdag inviterer de til en “audiovisuell kveld som stimulerer til ro, under og frihet”. Kanskje dette kan være det perfekte avbrekket fra den harde hverdagen etter semesterstart?

Link til event.

BÅRD BERG på PARKTEATERET

Skumpisen Bård Berg holder en etterlengtet releasekonsert på Parkteateret førstkommende torsdag. I høst slapp produsenten og trommisen den siste plata i hans Oslo Beats-trilogi, nemlig "Oslo Beats Vol.III" (ikke bare filmskapere som kan lage trilogier om Oslo, si).

Link til event her.

Hør Bård Berg på besøk hos Skumma Kultur her.

EN SISTE DANS på KHARTOUM

Her har jeg aldri vært før, men det ser ut som at dette er et siste event man burde få med seg. Med musikk fra forskjellige kulturer og deler av verden er det mulig å bli revet med av en rytme man ikke har danset til før. Går du glipp av dette får du faktisk aldri sjansen til å oppleve det igjen da denne lørdagen er den siste åpningsdagen på Khartoum...

Link til event her.

KLESBYTTEMARKED på SENTRALEN

Søndag er den ultimate dagen for å tusle rundt i byen med en kaffe i hånden mens man titter innom ulike markeder. Søndag den 22. januar skal det være et stort klesbyttemarked i den vakre marmorsalen på Sentralen i sentrum. Der kan man ta med seg opp til 7 plagg man ønsker å bytte inn, også kan man gå hjem med noen nye, brukte godsaker. Godt for lommeboka, og godt for miljøet!

Link til arrangement her.

En liten PS:
Er du student ved Universitetet i Oslo? Universitetsbiblioteket ved UiO åpnet denne uken Utstyrsbiblioteket. De skriver selv at de leier ut “ting man trenger av og til, men ikke ofte nok til å kjøpe selv.” Så om du mangler ski til markaturen, eller en stikksag til et DIY-prosjekt, så vet du hvor du kan gå! Les mer på deres nettsider her.