Søknadsfrist 5. februar

Oslostudentenes egne radiokanal søker flere kule og kreative folk - er det deg?

International student? Click here

Oslos hyggeligste radiokanal og studentforening søker nye programledere, teknikere, reportere og journalister. Det kreves ingen tidligere erfaring eller spesielle forkunnskaper for å søke – vi lærer deg det du trenger, pluss litt til.

Vi har over 30 programmer om de fleste temaer, og hvis du mot formodning ikke finner noe for deg kan du kanskje starte noe nytt? Søknadsfristen er søndag 5. februar kl. 23:59.

SØK HER

Som medlem i Radio Nova har du blant annet muligheten til:

  • å få opplæring og erfaring som både programleder, reporter, tekniker og skribent
  • å bli kjent med masse kule folk
  • å bygge et profesjonelt og sosialt nettverk
  • å leve ditt beste liv
  • å lage kreativ annerledesradio
  • å skrive saker om de smaleste, rareste greiene
  • masse annet!!

Lurer du på noe?
Vi har infomøte på Chateau Neuf den 30. januar klokken 18:00! Her får du høre mer om Radio Nova og du får møte representanter fra alle de forskjellige programmene våre! Vi anbefaler å ta turen om du vil vite litt mer om Nova før du søker, ikke vet hvilke program du skal søke til, eller bare har lyst på en hyggelig kveld:)

Du kan også sende eventuelle spørsmål til ansvarlig redaktør Sigrid Solheim Haugen på sigrid@radionova.no eller kontakte oss på Facebook eller Instagram.

Om oss
Siden 1982 har Radio Nova gitt Oslo den beste nye musikken, humoren, underholdningen og selskapet, servert av hundrevis av nytenkende og kreative journalister.

Vi sender 24 timer i døgnet, sju dager i uka på DAB+ og på nett – alt dette fordelt på over 30 programposter. Vi har programmer om film, litteratur, musikk, kunst, sport, akademia, humor, program for internasjonale studenter, gaming, mat og mye mer – alt med et studentvennlig perspektiv.