Bildene laget av Ingrid Holmberg Lurås og KI

Kan kunstig intelligens faktisk ta over!?

I forrige sending fikk Sorgenfri en del hjelp av kunstig intelligens (KI/AI) til å skrive manus for sendingen, blant annet ble åpningen skrevet av My Al som introduserer seg selv som vår «fremtidige erstatter». Jeg er nysgjerrig på om dette stemmer, og har utfordret min gode venn Chat.gpt til å skrive en nettsak om Sorgenfri og forrige sending:

"Hvis du er interessert i kunstig intelligens og hvordan det påvirker samfunnet vårt, kan den siste episoden av Sorgenfri på Radio Nova være verdt å høre på. I denne episoden utforsker programlederne temaet kunstig intelligens og diskuterer blant annet den nye funksjonen på Snapchat med My AI.

En annen grunn til å lytte til denne episoden er at programlederne utfordrer seg selv ved å bruke kunstig intelligens til å lage manus for to sketsjer som spilles ut på sendingen. De engasjerer også live med My AI om emner som dating, noe som skaper en spennende og morsom dynamikk i studio.

Programnavnet Sorgenfri kan tolkes på flere måter, men generelt sett gir det en følelse av at programmet er en pause fra hverdagens bekymringer og stress. Navnet gir assosiasjoner til en tilstand av ro og avslapping, og det kan også signalisere at programmet inneholder innhold som kan gi lytterne en følelse av avslapning og ro. Programnavnet kan imidlertid også oppfattes som en litt underlig kontrast til det som faktisk blir diskutert i programmet, som kan være alvorlige eller komplekse temaer som kunstig intelligens.

Denne episoden kan gi deg en interessant og underholdende innsikt i hvordan kunstig intelligens blir brukt i dagens samfunn og hvordan det kan påvirke oss i fremtiden. Hvis du er nysgjerrig på dette temaet eller bare ønsker å lytte til et underholdende og tankevekkende radioprogram, så kan den siste episoden av Sorgenfri på Radio Nova være verdt å sjekke ut."

Kan KI skrive nettsakene for oss videre?

Personlig er jeg ikke helt overbevist. MEN dersom du lurer på om KI er bedre til å skrive sketsjer enn nettsaker, sjekk ut siste episode av Sorgenfri!

https://open.spotify.com/episode/6glOpdaHSIbpuhm8Z2WGyQ?si=4000e35565394f1a