A-lista uke 22-23

Disse ukenes A-liste er proppet med digg sommermusikk som du kan nyte på stranden, eller mens du bøyer deg fortvilet over eksamen.


 • Vepsestikk – Anonym Vepsestikk er de kuleste jentene vi vet om! De fikk hele Radio Nova til å gape under årets Novafest, og denne singelen står seg like godt i studioformat og imponerer oss like mye. De mikser et tøft rockeuttrykk med flere blåsere og masse jazz-impulser, fete overganger og drømmende vokal.
 • Veslemøy Narvesen – Sink Narvesen starter denne låta så enkelt, behagelig og rolig, men bygger etter hvert instrumentalen opp til et mer eksperimentelt og større uttrykk av jazzete verdensmusikk. Og vi er her for begge sidene av låta!
 • Swank Mami – Poison Mmm, denne låta fra Swank Mami er som smør i ørene, på en god måte. Beaten holder oss gående i varmen, mens vokalen legger seg som et silkelag på tilværelsen.
 • Bare Andy – Ei(n) som elske hele deg Ukens manifesteringslåt! Vi vil finne oss noen som Bare Andy beskriver i denne låta, vi må bare danse ferdig til den først. Gi oss i hvert fall et par uker, for vi blir ikke lei av denne deilige pop-perlen.
 • Edvard Borneo – Harvest Of Hate Med rolige litt nedtonede countryvibes, og masse gode vibes, har denne låta alt du trenger til sommerens road trip. Og for en spilling! Vi elsker musikere som kan sakene sine.
 • Selma – Etterpåklok En kanskje litt for relaterbar låt, særlig med tanke på at den er altfor fin til at den kan skrus av om teksten trykker på vonde knapper i en sart sjel. En ting er i hvert fall sikkert, vi er glad vi fant denne låta nå, så vi slipper å være etterpåkloke når Selma blir en stjerne.
 • lille pille – briller Hvem har egentlig råd til briller? Ikke vi, i hvert fall. Derfor liker vi at det er gratis å skru på Radio Nova og digge til denne låta! Briller er nemlig en rolig hiphoplåt med god, flytende beat, en sånn man kan høre igjen og igjen.
 • Broskis – Så Sykt Hos Broskis får hiphopen litt mer fart, og denne kan man både digge og danse til. Høyt raptempo, deilig sommerbeat og vibber herfra til stranda utsletter eksamen hver gang låta kommer på.
 • Us & You – Aimless Funky og upbeat soulpop gjør oss så glade! Denne fine R&B-vibbete låta er sommer for alle penga, og vi koser oss hver gang vi hører den.
 • Sinsenfist – Storeslem Vi digger de nye låtene til Sinsenfist! Hele EP-en "Sommeren for ti år sia" er helt nydelig, men vi har lagt ekstra elsk på denne låta, som får det til å krible i hele kroppen etter å sykle gjennom Oslo på lyse, varme sommernetter. Denne går rett i spillelista vår og står på repeat til semesterstart i august.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify