Foto fra fjorårets hyttetur: Sigrid Solheim Haugen

Vil du lage radio med verdens beste gjeng?

Nå kan du søke deg inn i Oslos beste studentforening som forener glede og kunnskap rundt det å lage radio og podkast med et godt sosialt miljø.

For over 40 år siden startet en gjeng Oslostudenter det som skulle bli Norges kuleste radiokanal. Radio Nova har siden starten vært et alternativ til de etablerte mediene, vi har oppdaget nye norske artister og lagd den radioen vi selv vil.

I dag er Radio Nova mye forskjellig. Vi er et sted hvor spirende journalister og programledere lærer seg å lage god radio på vei til jobb i andre kanaler. Vi er et sted hvor kreative mennesker eksperimenterer med nye prosjekter og utvider grensene for radio- og podkastformatet. Og vi er faktisk en av Norges største lokalradioer og Oslos største studentforeninger.

Vi har inntak en gang i semesteret og har nå åpnet søknadsskjema for høsten 2023. Søknadsfristen er søndag 03. september klokka 23.59, og allerede uken etter arrangerer vi intervjuer og ønsker nye medlemmer velkommen.

Vi holder til i fjerde etasje på Chateau Neuf ved Majorstua. Herfra sender vi radio på DAB+ 24 timer i døgnet, hele året. Enkelte programmer sender flere ganger hver uke, andre sender en gang i uka. Arbeidsmengden som kreves varierer fra program til program – men du får tilgang på studioer, utstyr og kursing uansett hvilket program du skulle komme inn i.

Vi har rundt 30 ulike programmer som omhandler alt fra mat og kultur til fotball og nyheter. I tillegg kan vi skimte med eget studentråd og Dungeons and Dragons-program. Mulighetene er mange, og de ulike redaksjonene sender både live på radio og legger ut programmene sine som podkaster.

Foruten programledere og journalister har vi alltid behov for teknikere, fotografer og andre radiointeresserte. Gjennom våre nettsider har du også muligheter til å skrive nettsaker (som denne) og dermed bli en allsidig radio- og medieperson!

Skulle du fortsatt være usikker på om nettopp DU skal søke Radio Nova arrangerer vi et informasjonsmøte på Chateau Neuf onsdag 30. august klokka 18.00. Meld deg interessert i Facebook-arrangementet

Ta turen da vel, eller søk med en eneste gang HER. Ingen angrer på at de ble med i Radio Nova.