A-lista uke 5-6

Ny A-liste, ny god musikk! Vi håper du liker våre ti ferske, norske favorittlåter. Du kan høre dem på Radio Nova i to gode uker, så skru på radioapparatet ditt og nyt.


 • Death By Cowboy – Running on Fumes Når jeg går til Blindern i sludd og sørpe, vil jeg drømme meg bort i en western-film. Det kan jeg heldigvis gjøre ved å sette på denne låta fra Death By Cowboy. Jeg får også drømme meg bort til da Mumford & Sons var på lista mi, universitetet var skolen og livet var enklere. Og med høyt tempo, kommer jeg litt mindre for sent til forelesning.
 • Emily Hammer – Låne meg litt Emily Hammer legger ikke skjul på de vanskelige sidene ved unge forhold, likevel er låta både varm og fin. Du kan høre henne fortelle om den selv i Skumma Kultur fra torsdag 25.01, ute der du hører podcast.
 • RBLS – Too Drunk To Know Fra Mumford & Sons og videre til Donkeyboy! Helt ærlig, jeg trenger at barndomsmusikken min gjør comeback midt i denne kalde, kjipe vinteren. RBLS gjør meg varm og glad og får meg til å danse på kjøkkenet.
 • Gamle Flammer – Skjeletter i skapet Apropos kulde og sludd, husk å se deg for når du går utendørs nå. Kanskje litt god shoegaze kan hjelpe deg? Hvis du koste deg da Eyedress trenda på Tiktok for en tid siden, kommer du til å elske Gamle Flammer. Dette er gruppas debutsingel, og jeg gleder meg allerede til mer.
 • Vino, Gjenfødt Kultur – Digg som faen Vi er alltid glade for å høre fra Gjenfødt Kultur, og et samarbeid med Vino viser seg å være bedre enn vi kunne drømt om. Denne låta lever hundre prosent opp til navnet sitt.
 • The Franklins – Not Bitter For en eksplosjon det er når vokalen kommer inn i denne låta! Den minner om gamle Blood Command, et høythengende kompliment herfra. Tillat deg å være litt sinna med denne på øret, det er dobbelt bra for deg.
 • Sesongens siste løvetann – Ben og Reggies Ikke like lattis som Istid, kanskje, men mye mer groovy. Dette er salongmusikk på høyt nivå, og vi beklager hvis du får lyst til å skjenke deg et glass vin når du hører denne på Radio Nova mens du kjører til jobb. Men da kan du finne den frem igjen her når kvelden endelig kommer.
 • Eirik Aas – Livsstil For en vibe denne er. Bergensrap over god samplet soul er en killer combo, særlig når det sitter så godt som her. Jeg skal gjøre denne låta til min livsstil.
 • Wild Flipping Birds – Once Or Twice Mer cowboystemning! Vi digger denne låta fordi den får oss til å rykke med foten og vise finger på samme tid. Og fordi akustisk gitar fortjener mer plass i aggresiv musikk.
 • Margrete – Head First Er det U2 på Radio Nova? Neida, men verset minner jo umisskjennelig om «With or Without You». Så kommer refrenget og gjør noe helt annet, og sammen er det en både retro og moderne synth-bombe av en gladlåt. Heia!


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify