Foto: Thien Quang Le

Vil du bli med i verdens beste radiogjeng?

Nå kan du søke deg inn i Oslos beste studentforening som forener glede og kunnskap rundt det å lage radio og podkast med et godt sosialt miljø.

Vi har inntak en gang i semesteret og har nå åpnet søknadsskjema for våren 2024. Søknadsfristen er fredag 02. februar klokka 23.59.

For over 40 år siden startet en gjeng Oslostudenter det som skulle bli Norges kuleste radiokanal. Radio Nova har siden starten vært et alternativ til de etablerte mediene, vi har oppdaget nye norske artister og lagd den radioen vi selv vil.

I dag er Radio Nova mye forskjellig. Vi er et sted hvor spirende journalister og programledere lærer seg å lage god radio på vei til jobb i andre kanaler. Vi er et sted hvor kreative mennesker eksperimenterer med nye prosjekter og utvider grensene for radio- og podkastformatet. Og vi er faktisk en av Norges største lokalradioer og Oslos største studentforeninger.

Vi holder til i fjerde etasje på Chateau Neuf ved Majorstua. Herfra sender vi radio på DAB+ og nett 24 timer i døgnet, hele året. Enkelte programmer sender flere ganger hver uke, andre sender en gang i uka. Innsatsen som kreves varierer fra program til program – men du får tilgang på studioer, utstyr og kursing uansett hvilket program du skulle komme inn i.

Vi har rundt 30 ulike programmer som omhandler alt fra musikk og kultur til fotball og film. I tillegg kan vi skimte med eget studentråd, skeivt program, bok- og matprogram samt mer seriøse nyhetssendinger. Mulighetene er mange, og de fleste programmene sender både live på radio og legger ut sendingene sine som podkaster.

Foruten programledere og journalister har vi alltid behov for teknikere, fotografer og andre radiointeresserte. Gjennom våre nettsider har du også muligheter til å skrive nettsaker (som denne) og dermed bli en allsidig radio- og medieperson!

Skulle du fortsatt være usikker på om nettopp DU skal søke Radio Nova arrangerer vi et informasjonsmøte på Chateau Neuf onsdag 31. januar klokka 18.00. Sjekk ut eventet.

Ta turen da vel, eller søk med en eneste gang HER. Ingen angrer på at de ble med i Radio Nova.