A-lista uke 7-8
 • Shiner – Cobra Som vi gleder oss til den kommende EP-en til Shiner! Den andre singelen er like bra som den første, hardtslående og leken på samme tid, med et refreng som setter seg på hjernene og ikke vil rikke seg derifra.
 • Ukjent Hest – Guds Uskyldige Lam Babe wake up, Ukjent Hest har laget mer musikk! Guttene som har tatt å bryte sjangerbarrierer til et helt nytt nivå har kommet med en EP med fire nye låter, og vi har hatt denne låta på repeat siden.
 • Superspreder – BITCH Å skulle gi det gjengse radiopublikum jazz, med alle dens vendinger og rariteter, er ikke en enkel oppgave. Heldigvis har vi Superspreder, som gjør sjangeren spennende og inviterende uten å gå på kompromiss med hverken jazzens særheter eller musikernes kvaliteter. De supersprer virkelig ut hvor ofte de gir ut musikk også, men leverer i høy klasse hver gang de dukker opp.
 • SAKSA – Håpløs Det er deilig med jenter som rapper på norsk. Saksa lager lett, fin pop-rap og høres ut som den tøffe lillesøsteren til Cezinando. Mer av det!
 • ManuNena – Casettes Gastados Argentinske Manu Nena gir oss litt nødvendig varme i spillelista, når det norske været nekter å gi oss annet enn minusgrader på kroppen. Det er behagelig å sveve på myk pop med rolige, rullende r-er når man egentlig stabber rundt på brodder.
 • Girl Group – Lil Apropos myk pop, det Liverpool-baserte norske kollektivet Girl Group er tilbake med en ny banger, denne gangen en myk vennskapslåt som du kan høre på på gulvet sammen med hele kollektivet.
 • Frygtløs – Tænker for Meget Shoegaze har vært et gjentakende tema i listene våre de siste utgavene. Vi vet ikke om det er artistene eller vi selv som er litt nedstemte, men denne uken har vi i hvert fall disket opp med en variant. Her er sjangeren kombinert med god pappa-radio-musikk, og så atpåtil på dansk. Det går mot lysere tider, dere!
 • MC Magnus, Nicnuggets og Jünger – Oppe og nikker Her får vi Bergens-rap og trønderrap i én pakke, men det er ikke det som gjør denne låta fengslende spennende. Det er den finurlige fløytelinja som går igjen fra start som låser oppmerksomheten vår, igjen og igjen.
 • The Montvales – Lou Den feministiske country-duoen fra Tennessee har tidligere gitt oss sanger om abortrettigheter og kvinnelig styrke, som nå finnes på albumet "Born Strangers". Men til denne lista har vi plukket en kjærlighetslåt, fordi "Lou" setter seg rett i hjertegropa og fyller den med både varme og melankoli.
 • Isabelle Lågeide – En som meg Isabelle Lågeide hever ikke stemmen i denne låta, men treffer likevel hardt med tenne teksten. Den er selvbebreidende, men etter hver anklagende, og er ikke akkurat en låt du spiller for partneren din om du vil bli venner igjen etter en krangel.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify