A-lista uke 10-11

Fra intens rock til de roligste toner, A-lista disse ukene er høyt oppe, langt nede og hele veien en digg lytteopplevelse.


 • Witch Club Satan – Fresh Blood, Fresh Pussy Heksene i Witch Club Satan slipper snart album, og vi er glade vi fikk en singel til og kose oss med mens vi venter på album og Rockefeller-konsert på fredag. «Fresh Blood, Fresh Pussy» har den riffende driven til en god gammel hardrock-låt, men med damenes ferske, skrikende og blodige uttrykk.
 • Scuba – Raclette Ahhh en skikkelig god raplåt som ikke er fra Bergen! Ikke at det er noe galt med Bergen, altså, men vi har nå tross alt hjertet vårt her på Østlandet. Vi setter på hele «Kroner og Classics»-albumet til Skuba mens vi slurper smelta ost og naturvin inn i evigheten.
 • Band of Music – Farfar Band of Music har ikke bare laga en Fattern-rocka folklåt som vil slå an hos et publikum i alle aldre, de har også laget et av de mest fengende refrengene vi har hørt på lenge. Vi har det på hjernen og det går helt fint.
 • Bastian! – Som før Fra første sekund viser denne låta at den stiller med en popkraft man kan slå seg helt løs til. Med rask takt og overganger som slår opp dører i hjertene våre, skal vi ha denne på repeat også etter at vi har lært leksa vår av teksten.
 • MALO – Some days Altså, for en debutsingel! Malo føyer seg inn i rekken av mindre norske band som har mestret kunsten å kombinere velspilt, teknisk jazz med myk pop. Det er en trend vi alltid heier på, og vi gleder oss til å høre mer fra Malo fremover.
 • Lily Maria – Breakup Anniversary Husker du når du har breakup anniversary? Da kjenner du kanskje også igjen følelsen av en svært ambivalent dag. En spennende ting å skrive låt om, og vi takker for at den også er så behagelig at den kan dysse oss i søvn når vi ikke orker å tenke mer på eksen.
 • EFFOHEX – MUTUAL Vi er offisielt i vårmånedene, og da tillater vi oss å tjuvstarte på sommerfølelsene. Det er tross alt så godt som bart i Oslos gater nå, så. Denne poplåta gir oss skikkelig roadtrip-vibber. I tillegg liker vi at vokalisten har en veldig egen, mørk stemme, så låta skiller seg ut selv om den minner om mye.
 • Anna Sahara – Midnight sky En kort liten trall, men på bare et minutt får Anna Sahara både satt en groovy soulstemning og fortalt oss en kjærlighetshistorie. Det er litt deilig at låta får til mye på så lite tid, selv om vi gjerne skulle hatt mer av den. Heldigvis er den del av en hel, fersk EP, så det er mer å ta av.
 • GKR – SNERTINGU VIÐ MIG Islandske, norskboende GKR har samarbeidet med norske artister den siste tiden, og spiller på Blå om en liten måned. Men nå har han også sluppet en EP på egenhånd på islandsk, og vi digger den. Noen av låtene er mer hiphopete, og mer teknobråkete, mens denne er en mildere teknoraplåt som lager festvibber om morgenen så vel som om kvelden.
 • Drea – Let Go Enda en debutsingel, denne gangen fra vokaldyktige Drea fra Bergen. Denne sangen flyter inn og ut av ørene som fløyel, eller som smør, om du ikke synes det er en ekkel tanke. Myk og digg er den i hvertfall, og kommer nok til å bli brukt til å gi deg en myk vekking, om du har klokkeradioen din satt på Radio Nova. Og det har du jo.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify