Ingrid Holmberg Lurås

Grønt er skjønt på Shrek Rave!

Klubb kleskoden i Norge har lenge vært preget av jeans og en pyntet topp, eller dressbukse om du føler deg litt ekstra vågal. Dette kan jo være litt kjedelig og repetitivt, vi tok turen til "Shrek Rave" hvor moten var en smule annerledes. Se hva folk hadde på seg på den mest absurde festen vi noen gang har vært på!

Salt fikk besøk av klubbkonseptet "Shrek Rave", som kun kan bli beskrevet som en grønn, glitrende og overraskende glamorøs affære.

"Shrek Rave" er et turnerende klubbkonsept som blander det beste av rave og "Shrek". Det sier seg kanskje litt selv... Her er iallfall hele poenget å drikke, danse, sjekke opp og ut folk, SAMTID som man er utkledd som de ikoniske "Shrek" karakterene. Dette måtte vi jo selvfølgelig få med oss, og det stod mildt sagt til forventingene.

Her er noe av det folk gikk med! Ta dette og få inspirasjon til en gang du skal på "Shrek Rave", for det burde du. En klubbkveld basert på verdens beste filmserie? What´s not to love?

Gjenbruk er alltid en slager, og det gjelder på "Shrek Rave" også.
Her har Den store stygge ulven brukt bestemor sin gamle nattkjole, forhåpentligvis ble ingen bestemødre spist for å få tak i den! Ulvens venn Den gode fe har gått for en klassisk rød kjole, med både såpebobler og visittkort som tilbehør.


Husk at lykken kun er en tåre unna. Foto: Ingrid Holmberg Lurås

Noen festdeltagere går all out, og det gjør jo selvfølgelig Den stygge stesøstren også, men helt ærlig, kan vi forvente noe mindre fra et ikon som Doris?


Den stygge stesøsteren? Den diggeste synes jeg. Foto: Ingrid Holmberg Lurås

På et event som dette er det jo umulig å ikke møte noen med samme antrekk, men det setter ikke en demper på humøret hos disse gutta. De lyser bokstavelig opp med sine grønne ansikter. Babymetal t-skjorten til Shrek nr. 2 er et fantastisk valg, da vi også tror at Shrek hadde vært en kawaii metal fan!


Shreksome? Jatakk. Foto: Ingrid Holmberg Lurås

Det desidert mest populære kostymet på "Shrek Rave" var De tre blinde mus, men populært er ikke det samme som kjedelig. Det er jo en klassiker av en grunn! Denne duoen hadde sin egen lille vri, for de lot tredjemann bli igjen hjemme.


Tre er én for mye! Foto: Ingrid Holmberg Lurås

Hvis du ikke er så glad i å kle deg ut, FRYKT IKKE! "Shrek Rave" er et sted hvor alle passer inn, uansett hva. Her har vi blant annet en gjeng som har gått for et mer nedtonet antrekk med matchende briller og ører. Selv om antrekket er på den enkle siden, er det ingen tvil om hvilket arrangement de er på!


The green team. Foto: Ingrid Homberg Lurås

"Shrek" er definitivt viben vi vil ta med oss inn i festivalsommeren 2024!
Shrek yourself before you wreck yourself

Toppfoto: Ingrid Holmberg Lurås