Collage av Skumma

Hva gjør jeg med tyggis under skoa?

Se for deg dette: Du går nedover en glovarm Karl Johan klokka 02:30. Så skjer det: Splatt. Du ser under skoa. En gigatyggis.

Den kan sitte der i århundrer hvis du ikke fatter tiltak. Som alle vet, så har tyggis under skoa lengre levetid enn en bachelor på BI, og i likhet med gutta der sin parfyme, så kommer du alltid til å merke den når du går på byen.

Nå har det seg også slik at du har med deg en slik en hjem. Du kan vedde på at han kommer til å dømme deg hvis du ikke håndterer tyggiskrisa riktig. Hva gjør du?

Ikke bekymre deg. Skumma kultur presenterer en løsningen på et av det 21. århundrets største og ekleste luksusproblemer: hvordan fjerne tyggis under skoa.

Barbaren

Noen ganger er ikke livet like stuerent som hotellsuitene du kanskje er vant med. Grav dypt i deg selv, brett opp ermene og dra tyggisen av med fingra. Du skremmer kanskje han/hun du tok med fra byen, men tålern ikke dette er det ikke noen å ta vare på uansett. Red flag deluxe.

Psykopaten

Har du hørt om den teorien om at barn som spiser sand i barnehagen får bedre immunsystem? Kanskje det gjelder deg og tyggisen og, hvem vet? Kanskje har den noe smak igjen og.

Mineleggern

Med et elegant løft av foten, kan du vinkle den opp på en nærliggende benk. Er flust av de på Johannens Karl gate, så her er det bare å velge og vrake. Så lar du tyggisen feste seg på kanten av benken etterhvert som du glir skoa nedover kanten. En hyggelig overraskelse til en uviten benkesitter.

Terroristen

Kle på deg et lurt smil og gni tyggisen over på den svindyre buksa til daten din. Du ler og later som om det er barnslig humor, men innerst inne liker du det. Perfekt løsning for en morbid masochist.

Lady og Landstrykern

I likhet med psykopaten er denne løsninga perfekt for å kikke i gang foreplayen, gitt at dere begge har 27 skruer løs. Dra av tyggisen, strekk den ut, og slurp den sammen med daten din helt til dere møtes i et vidunderlig kyss. Moralen er at delt glede er dobbel glede, og at enhver situasjon er hva du gjør den til.

Gaslightnern

“Tror du tråkka på en gigatyggis”, spør daten din. “Fyfaen, du finner alltid på så mye tull”, kan du svare. Et dannet menneske som deg tråkker aldri på tyggis, ikke få noen til å tro at du gjør det. Ser han tyggisen, skyld på hans skjeve hornhinner eller si at det er nytt yeesy- design.

Overklassern

Tyggis er ekkelt. “Det er middelklassen og”, ler BI-daten din. Få noen med lavere sosioøkonomisk status enn deg til å dra den av. Pengene dine er jo til for at du skal slippe sånt. Betal dem, selvfølgelig, siden du er et høflig dannet menneske. TATAA og adjø.

Valget

Du har nå kommet til punktet hvor du må ta et valg. Vi forstår at det ikke er lett når det er så mange gode alternativer, men vi har troa. Disse metodene vil redde både deg og kvelden din.

Dette klarer du!

Så der har du det. En komplett liste som du kan screenshotte og referere til dersom du noen gang skulle havne i uhellet. Ikke bare har du en løsning, men du har flere. Du kan velge og tilpasse etter humøret, promille, selskap og sesong.

Skumma kultur tar selvfølgelig ingen ansvar for mulige sosiale, rettslige eller økonomiske konsekvenser disse metodene kan påføre deg og dine.

Nyt kvelden, skumpis!

Toppfoto: Collage av skummakultur med bilder fra OpenClipart-Vectors, Pezibear og Ryanmcguire fra Pixabay